Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Hyttebloggen.no © 2022

x
Alpinlandsbyen Eidfjord Resort har nå fått godkjenning

Alpinlandsbyen Eidfjord Resort har nå fått godkjenning

Etter flere år med planlegging og søknader kan endelig den nye destinasjonen på Vestlandet realiseres.

Eidfjord Resort har nå fått godkjent utbygging av den nye alpinlandsbyen i Sysendalen i Eidfjord melder BT. Hyttebloggen har tidligere skrevet om det store prosjektet på vestsiden av Hardangervidda.

Prosjektet har måttet gjennomgå en rekke endringer i møte med fylkeskommunen og departement. Den opprinnelige gondolbanen er erstattet med stolheis. Skianlegget må stenge i kalvingstiden til villreinen og infrastrukturen i området må oppgraderes.

Den nye destinasjonen ligger tett ved etablerte hytteområder som Garen, med den kjente Gitarhytten som ble ført opp av artisten Kurt Nilsen.

Sysen-området er kjent for å være et snøsikkert område på 800 meter over havet, og vil nok bli stadig mer populært de neste årene med nytt alpinanlegg og solid utbygging. Reisetid fra Bergen er 2 timer og 20 minutter, 3 timer fra Haugesund og Stort og 4 timer fra Oslo.

Illustrasjon: Eidfjord Resort.