Alpinlandsbyen Eidfjord Resort har nå fått godkjenning

Illustrasjon: Eidfjord Resort

Etter flere år med planlegging og søknader kan endelig den nye destinasjonen på Vestlandet realiseres.

Eidfjord Resort har nå fått godkjent utbygging av den nye alpinlandsbyen i Sysendalen i Eidfjord melder BT. Hyttebloggen har tidligere skrevet om det store prosjektet på vestsiden av Hardangervidda.

Prosjektet har måttet gjennomgå en rekke endringer i møte med fylkeskommunen og departement. Den opprinnelige gondolbanen er erstattet med stolheis. Skianlegget må stenge i kalvingstiden til villreinen og infrastrukturen i området må oppgraderes.

Den nye destinasjonen ligger tett ved etablerte hytteområder som Garen, med den kjente Gitarhytten som ble ført opp av artisten Kurt Nilsen.

Sysen-området er kjent for å være et snøsikkert område på 800 meter over havet, og vil nok bli stadig mer populært de neste årene med nytt alpinanlegg og solid utbygging. Reisetid fra Bergen er 2 timer og 20 minutter, 3 timer fra Haugesund og Stort og 4 timer fra Oslo.

Illustrasjon: Eidfjord Resort.

Hyttedrøm til salgs i Hemsedal
Furuvanghytta - en hytte med nytt og gammelt

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse