Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Hyttebloggen.no © 2022

x
De mest populære hytteproduktene

De mest populære hytteproduktene

Hyttetorgets storselgere viser at bærekraftige forbrukertrender er på vei inn i hyttemarkedet.

Hyttetorgets storselgere viser at bærekraftige forbrukertrender er på vei inn i hyttemarkedet.

I 2019 finnes det hele 434 809 hytter i Norge, et tydelig tegn på at vi nordmenn elsker hyttelivet. I tillegg forteller Prognosesenteret og Hegnar at hele 10 milliarder kroner går til hyttene våre hvert eneste år. Med så stor kjærlighet til våre andre hjem er det ikke rart at enkelte trender dukker opp. Vi har i samtale med Henrik Hem, administrasjonsmedarbeider for Hyttetorget, tatt en titt på hvilke trender som preger hyttemarkedet i 2019. Og trenden sier mye om hva som er viktig for Norske forbrukere i dag!

Fokus på bærekraftighet

Hyttetorget har et veldig stort spekter av varer, og det er ikke nødvendigvis lett å trekke ut enkelte produkter som er spesielt populære over andre. Men Henrik forteller at en spesifikk trend er tydelig.

- Dersom vi skal trekke frem en trend som bemerker seg spesielt nå om dagen så må det være fokuset på alternative energiløsninger.

- Solcelleanlegg illustrerer ganske godt hvordan man kan utnytte sol- og vindkraft til å få høy komfort på hytta uten å koble seg til strømnettet via en nettleverandør, forteller Henrik.

Andre produkter som selger godt hos Hyttetorget i 2019 gir tydelige tegn på at vi nordmenn liker enkelhet og bærekraftighet, gjerne i kombinasjon.

Vakumtoalett med biomottak er tilnærmet utslippsfritt og en storselger hos Hyttetorget. Avfallet komponeres til ren jord, og du kan installere biomottaket inntil 30 meter unna hytta.

Andre populære varer innebærer CADDY elektrisk trillebår og utestolen Adirondack Exclusive, som illustreres øverst i artikkelen.

A+++ kjøleskap for ekstra strømsparing, Hyundai HY3200SEi Inverter 3200W bensinaggregat, og Solventilator for redusering av fuktskader og generelt bedre inneklima.

Det blir uten tvil viktigere for oss å investere i bærekraftige løsninger samtidig som vi ønsker mer tid til å slappe av på hytta, og dette viser produkt-trendene med tydelig margin!

Hyttetorget har 11 butikker i Norge, og selger også produkter gjennom sin nettbutikk.