De mest populære hytteproduktene

Foto: Hyttetorget / Fru Olsen Interiør

Hyttetorgets storselgere viser at bærekraftige forbrukertrender er på vei inn i hyttemarkedet.

I 2019 finnes det hele 434 809 hytter i Norge, et tydelig tegn på at vi nordmenn elsker hyttelivet. I tillegg forteller Prognosesenteret og Hegnar at hele 10 milliarder kroner går til hyttene våre hvert eneste år. Med så stor kjærlighet til våre andre hjem er det ikke rart at enkelte trender dukker opp. Vi har i samtale med Henrik Hem, administrasjonsmedarbeider for Hyttetorget, tatt en titt på hvilke trender som preger hyttemarkedet i 2019. Og trenden sier mye om hva som er viktig for Norske forbrukere i dag!

Fokus på bærekraftighet

Hyttetorget har et veldig stort spekter av varer, og det er ikke nødvendigvis lett å trekke ut enkelte produkter som er spesielt populære over andre. Men Henrik forteller at en spesifikk trend er tydelig. 

- Dersom vi skal trekke frem en trend som bemerker seg spesielt nå om dagen så må det være fokuset på alternative energiløsninger.

Solcelleanlegg illustrerer ganske godt hvordan man kan utnytte sol- og vindkraft til å få høy komfort på hytta uten å koble seg til strømnettet via en nettleverandør, forteller Henrik.  

Andre produkter som selger godt hos Hyttetorget i 2019 gir tydelige tegn på at vi nordmenn liker enkelhet og bærekraftighet, gjerne i kombinasjon.

Vakumtoalett med biomottak er tilnærmet utslippsfritt og en storselger hos Hyttetorget. Avfallet komponeres til ren jord, og du kan installere biomottaket inntil 30 meter unna hytta.

Andre populære varer innebærer CADDY elektrisk trillebår og utestolen Adirondack Exclusive, som illustreres øverst i artikkelen.

A+++ kjøleskap for ekstra strømsparing, Hyundai HY3200SEi Inverter 3200W bensinaggregat, og Solventilator for redusering av fuktskader og generelt bedre inneklima. 

Det blir uten tvil viktigere for oss å investere i bærekraftige løsninger samtidig som vi ønsker mer tid til å slappe av på hytta, og dette viser produkt-trendene med tydelig margin!

Hyttetorget har 11 butikker i Norge, og selger også produkter gjennom sin nettbutikk.

Hovedbildet viser Adriondack Exclusive med puter og pledd fra Fru Olsen Interiør.

Bryggerhuset i Peer Gyntlia
Hyttedrøm til salgs i Hemsedal

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse