Finn hyttefelt og ferdighytte med Velghytte.no

Velghytte.no på Hyttemessen i Bergen

 Velghytte.no er en nystartet portal som gjør det enklere å finne hyttefelt og ferdighytte.

Velghytte.no var representert på Hyttemessen i Bergen med egen stand. Portalen gir deg mulighet til å finne hyttefelt og destinasjoner basert på reisetid, snødager, vær og avstand til fasiliteter. Du søker enkelt ditt postnummer og får en liste over ulike destinasjoner og hyttefelt sortert på avstand. Der kan du enkelt lese mer om det enkelte hyttefeltet, se fasiliteter, aktiviteter, værdata og mye mer.

For en forbruker som skal bygge egen hytte er en ferdighytte ofte et godt valg. På hyttemesser kan en møte flere slike leverandører, men det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke hyttemodeller som finnes. Velghytte.no har kartlagt mer 60 ulike produsenter av ferdighytter, og gir deg oversikt over flere hundre ulike hyttemodeller. En hyttemesse gir mulighet til å snakke med enkelte aktører, men det kan være vanskelig å få oversikt og sammenligne de ulike modellene. 

Det er også mulig å dele dine erfaringer med andre. Dersom du har bygget en ferdighytte kan du dele din erfaring med modellen og leverandøren slik at det blir enklere og tryggere for andre å velge sin leverandør.

Velghytte.no får du oversikten slik at du enklere og tryggere kan bygge din egen hytte.

 Hyttebloggen.no og Velghytte.no drives av samme selskap.

Fjellmøbler produserer håndlagede hyttemøbler fra ...
Reinsdyrskav - hyttematens konge

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse