Fjellheim til salgs

Foto: Eiendomsmegler 1

Nå kan du kjøpe din egen jakteiendom på over 10 800 mål med to hyttetun.

Har du alltid drømt om å eie ditt eget land i den norske fjellheimen? Denne unike eiendommen på over 10800 mål kan gjøre drømmen til virkelighet. Her kan du ta interessene dine til nye nivåer og bare fantasien setter begrensinger. Ettersom eiendommen kommer med jaktrett for rein, elg, rype, hare og storfugl vil du fritt kunne jakte fra morgen til kveld i idylliske omgivelser. Eiendommen består av to hyttetun uten boplikt, Nystøyl og Granaroi. Med hele 12 soveplasser vil dette være en fin mulighet for kvalitetstid med venner, familie eller ditt personlige jaktlag. Du vil få anledning til å stoppe opp og ta et avbrekk fra hverdagen, enten det er med rifla i hånda eller med rømmegrøten foran peisen.  

 Fisken vil smake ekstra godt når du vet at den kommer fra Botnedalsvatnet, som du som grunneier har fiskerett i. Mulighetene er mange, enten du ønsker å nyte en solnedgang fra åsetoppen med en kopp kakao i hånden eller fiske middag med familien som senere skal stekes på bålpanna utenfor hytta. Å våkne opp og se ut hyttevinduet og vite at så langt øyet kan se er din eiendom vil være som å ha vunnet i lotto. Selve hytta er et flott utganspunkt, omgitt av norsk natur på sitt beste. Det finnes grenseløst av turmuligheter på eiendommen og friskere norsk fjelluft skal du nok lete lenge etter.

Denne perlen av en eiendom i Telemark vil være som en norsk versjon av Bonanza-ranchen. Her trenger du ikke å bekymre deg over om naboen vil klage på at du står opp for tidlig for å jakte på en søndagsmorgen. En real avkobling kan forventes som hytteeier av sitt eget paradis i Tokke kommune.Eiendommen strekker seg fra 740 moh til 1500 moh og regnes som et mekka for enhver naturelsker. Norsk natur har i alle år vært en stor del av vår identitet og kultur, og dette prakteksemplaret av en eiendom er det perfekte eksempel på at det vil det alltid være.

 Her kan du se video og bilder fra eiendommen:

Er dette noe for deg?  Se annonsen hos Eiendomsmegler 1:

 Alle foto: Eiendomsmegler 1

Norges nye innovative høyfjellsprosjekt
5 kreative aktiviteter med barna på hyttetur

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse