Fjellmøbler produserer håndlagede hyttemøbler fra Hallingdal

Fjellmøbler på Hyttemessen i Bergen

Skal du ha nye møbler på hytta? Da bør du ta en kikk på Fjellmøbler. 

Sofagruppe fra Fjellmøbler

 Vi møtte Fjellmøbler på Hyttemessen i Bergen i januar. Deres store stand var som innsiden av en hytte, med stue, spisestue og kjøkken. En kan med en gang se at det er treverk som er Fjellmøbler sin spesialitet. Gylne farger sender sterke assosiasjoner mot hytte og hytteliv. Fargene og treverket skaper hyttestemning selv om du står midt i konferansesalen til Hotel Quality Edvard Grieg.

Historien om Fjellmøbler begynte da Per Egil Vårdal flyttet fra Ål til Canada. Han jobbet der på et møbelverksted og ble spesielt interessert i å kunne tilpasse møbler etter kundens ønske. Etter at han flyttet hjem til Hallingdal begynte han med møblesnekring som hobby, før han tok steget ut og etablerte egen bedrift.

I 2017 fikk selskapet sin nye logo og profil. Den fjell-inspirerte, enkle logoen og inspirerende profilen er verdt å nevne i seg selv. Alt fra logo, bannere og visittkort gir en helhet rundt produktene.

Et av produktene vi hørte flere la merke til på messen var skinnsofaene. Disse er ikke laget av Fjellmøbler selv, men kan bestilles i ulike varianter direkte fra Fjellmøbler. Den grå sofagruppen av skinn passet perfekt inn rundt det solide sofabordet av tre.

Solid håndverk kommer til en pris. Skal du ha solide møbler fra Fjellmøbler må du være forberedt til å betale mer enn det du gjør på IKEA. Samtidig er dette solide møbler som kan vare i lang tid, spesielt om en tar vare på dem. For deg som har råd til investeringen er dette solide og spennende møbler som sannsynligvis vil vare i årevis.

Videoen er hentet fra Fjøllmøbler sin nettside. Den gir noen glimt fra møbelproduksjonen og kan fort gjøre deg inspirert.

Ønsker du å bli inspirert av spennende hyttemøbler? Sjekk bilder og produkter på Fjellmøbler sin nettside. 

Her kan du se noen bilder fra produsentens nettside: 

Hytteprisene øker også i år
Finn hyttefelt og ferdighytte med Velghytte.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse