Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Hyttebloggen.no © 2022

x
Hyttedrøm i Myrkdalen

Hyttedrøm i Myrkdalen

Med denne hytta er du kongen på haugen. Se bilder fra den dyreste hytta som er til salgs i Hordaland.

Myrkdalen finner du en halvtime kjøring fra Voss, eller ca to timer fra Bergen. Området er i dag en godt utbygd vinterdestinasjon, men det er faktisk ikke mange år siden det første skitrekket åpnet. Store deler av Myrkdalen Fjellandsby er bygget de siste 15 årene, og en finner i dag mer enn 500 hytter i området.

Nylig ble det kjent at det skal investeres 12 milliarder for å videreutvikle området, noe som innebærer flere hytter, leligheter, hotell og enda bedre skifasiliteter.

Myrkdalen er også kjent for å være et av de mest snørike skidestinasjonene i landet. Spesielt puddersnøen er beryktet, noe som tiltrekker seg frikjørere fra hele landet.

På øverste rad i et av hyttefelene i dette snøparadiset finner du denne spektakulære hytta til salgs. Fra den skiferbelagte terrassen kan du her nyte utsikten over de omkringliggende fjellene, med nedfelt boblebad og stemningsfull belysning. Fra terrassen ser du ned på hotellområdet om det er kø i skiheisen. Frister det med en skitur kan du ta på deg skiene og skli rett ut i løypene.

På vei opp mot hytta finner du egen carport og et anneks, før du går opp den skiferbelagte trappen med LED-lys og varmekabler. Det er generelt gode kvaliteter både innvendig og utvendig.

Hytta er på 165 kvadratmeter (prom) og har 6 soverom og 3 bad. 4 soverom finner du i første etasje. Der finner du også kombinert stue og kjøkken, 2 bad og vaskerom. På loftet finner du 2 loftstuer, 2 soverom og bad.

Bjørnar Berg fra Kaland & Partners har fått oppdraget med å selge hytta. Han kan fortelle om god interesse og mange visninger av annonsen. Eiendomsmegleren trekker frem kort reisetid fra Bergen og en snøsikker destinasjon som viktigste argumentene for å velge Myrkdalen.

Berg trekker også frem meglerkjedens erfaring fra området. Kaland & Partners har solgt nærmere 200 hytter og leiligheter i Myrkdalen de siste 3 årene.

Hytta har en prisantydning på 10,5 millioner.

Bilder: KAPA