Hyttedrøm i Myrkdalen

Hytte i Myrkdalen. Foto: KAPA

Med denne hytta er du kongen på haugen. Se bilder fra den dyreste hytta som er til salgs i Hordaland.

Myrkdalen finner du en halvtime kjøring fra Voss, eller ca to timer fra Bergen. Området er i dag en godt utbygd vinterdestinasjon, men det er faktisk ikke mange år siden det første skitrekket åpnet. Store deler av Myrkdalen Fjellandsby er bygget de siste 15 årene, og en finner i dag mer enn 500 hytter i området.

Nylig ble det kjent at det skal investeres 12 milliarder for å videreutvikle området, noe som innebærer flere hytter, leligheter, hotell og enda bedre skifasiliteter. 

Myrkdalen er også kjent for å være et av de mest snørike skidestinasjonene i landet. Spesielt puddersnøen er beryktet, noe som tiltrekker seg frikjørere fra hele landet.

På øverste rad i et av hyttefelene i dette snøparadiset finner du denne spektakulære hytta til salgs. Fra den skiferbelagte terrassen kan du her nyte utsikten over de omkringliggende fjellene, med nedfelt boblebad og stemningsfull belysning. Fra terrassen ser du ned på hotellområdet om det er kø i skiheisen. Frister det med en skitur kan du ta på deg skiene og skli rett ut i løypene. 

På vei opp mot hytta finner du egen carport og et anneks, før du går opp den skiferbelagte trappen med LED-lys og varmekabler. Det er generelt gode kvaliteter både innvendig og utvendig.

Hytta er på 165 kvadratmeter (prom) og har 6 soverom og 3 bad. 4 soverom finner du i første etasje. Der finner du også kombinert stue og kjøkken, 2 bad og vaskerom. På loftet finner du 2 loftstuer, 2 soverom og bad.

Bjørnar Berg fra Kaland & Partners har fått oppdraget med å selge hytta. Han kan fortelle om god interesse og mange visninger av annonsen. Eiendomsmegleren trekker frem kort reisetid fra Bergen og en snøsikker destinasjon som viktigste argumentene for å velge Myrkdalen. 

Berg trekker også frem meglerkjedens erfaring fra området. Kaland & Partners har solgt nærmere 200 hytter og leiligheter i Myrkdalen de siste 3 årene.

Under kan du se bilder fra hytta som har en prisantydning på 10,5 millioner.

​Vil du lese mer om hytta? Eller kanskje du kjenner noen som bør kjøpe denne? Prospektet finner du på meglerens nettside.

Alle foto: Kaland & Partners 

5 kreative aktiviteter med barna på hyttetur
Lygna er årets hyttefelt

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse