Hyttedrøm til salgs i Hemsedal

Foto: Eie.no

Med panoramautsikt og luksuriøs innredning er dette en hyttedrøm over all forventning.

Hemsedal, også kjent som "Skandinavias Alper", er et dalføre lengst nord i Hallingdal, i Buskerud fylke. Fjellene strekker seg fra 625 til 1920 meter over havet og er en av skandinavias største alpindestinasjoner. Her finner du spennende aktiviteter for store og små, med snowboardparker, ekspress stolheiser, hundekjøring, kanefart, et anerkjent afterski miljø og hele 250 km med løyper for deg som elsker å nyte sol og fjell på langrennski.

6 km fra Hemsedal sentrum finner du Skarsnuten Fjellandsby, et etablert hytteområde med panoramautsikt over alpinsenteret og bysentrum. Sjåstaleine 76 ligger blant fjellandsbyens desidert beste beliggenheter og er adressen til en hyttedrøm langt utover det vanlige. Tomten strekker seg over 1350 kvm med nøye planlagte detaljer, og inneholder blant annet et bruksareal på 330 kvm, 42,5 kvm privat garasje i kjelleretasjen, 5 fantastiske soverom med utsikt over fjell og landsby, 3 bad med til sammen 3 dusjer og et badekar, og to romslige stuer.

Hytta ble oppført i 2006 og sto ferdig i 2008, og har et usedvanlig personlig og romslig preg. Til tross for å være noen år gammel fremstår hytta som ny den dag i dag. Med høy standard og kvalitetsinventar preger luksusfølelsen ethvert hjørne. Hytta har 3 peiser som sørger for en oppvarmet og trivelig atmosfære på kalde vinterkvelder. Den unike eiendommen har tilliggende skiløyper og tilbringerheis fra alpinbakken og opp til Skarsnuten Fjellandsby. Med gjennomført stil i heltre gråmalt profil og laftet tømmer er hytta en norsk diamant som skaper gode minner fra ferier året rundt.  

 Er dette en bolig for deg eller noen du kjenner? Flere bilder og mer informasjon finner du i annonsen på eie.no:

​Foto: Eie

De mest populære hytteproduktene
Alpinlandsbyen Eidfjord Resort har nå fått godkjen...

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse