Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Hyttebloggen.no © 2022

x
Hyttedrøm til salgs i Hemsedal

Hyttedrøm til salgs i Hemsedal

Med panoramautsikt og luksuriøs innredning er dette en hyttedrøm over all forventning.

Hemsedal, også kjent som Skandinavias Alper, er et dalføre lengst nord i Hallingdal, i Buskerud fylke. Fjellene strekker seg fra 625 til 1920 meter over havet og er en av skandinavias største alpindestinasjoner. Her finner du spennende aktiviteter for store og små, med snowboardparker, ekspress stolheiser, hundekjøring, kanefart, et anerkjent afterski miljø og hele 250 km med løyper for deg som elsker å nyte sol og fjell på langrennski.

6 km fra Hemsedal sentrum finner du Skarsnuten Fjellandsby, et etablert hytteområde med panoramautsikt over alpinsenteret og bysentrum. Sjåstaleine 76 ligger blant fjellandsbyens desidert beste beliggenheter og er adressen til en hyttedrøm langt utover det vanlige. Tomten strekker seg over 1350 kvm med nøye planlagte detaljer, og inneholder blant annet et bruksareal på 330 kvm, 42,5 kvm privat garasje i kjelleretasjen, 5 fantastiske soverom med utsikt over fjell og landsby, 3 bad med til sammen 3 dusjer og et badekar, og to romslige stuer.

Hytta ble oppført i 2006 og sto ferdig i 2008, og har et usedvanlig personlig og romslig preg. Til tross for å være noen år gammel fremstår hytta som ny den dag i dag. Med høy standard og kvalitetsinventar preger luksusfølelsen ethvert hjørne. Hytta har 3 peiser som sørger for en oppvarmet og trivelig atmosfære på kalde vinterkvelder. Den unike eiendommen har tilliggende skiløyper og tilbringerheis fra alpinbakken og opp til Skarsnuten Fjellandsby. Med gjennomført stil i heltre gråmalt profil og laftet tømmer er hytta en norsk diamant som skaper gode minner fra ferier året rundt.