Hytteluksus til 39 millioner på Geilo

Norges dyrest hytte som er til salgs ligger på Geilo. Her får du kvaliteter de fleste bare kan drømme om.

Nylig ble Eiendom Norge sin årlige prisstatistikk for fjellhytter presentert. Geilo ble trukket frem som et av stedene i landet med høyest medianpris for hytter. En gjennomsnittlig hytte koster 3,5 millioner i dette området. Du må likevel gange denne prisen mer enn 10 ganger for å få tak i en av de mest eksklusive hyttene i landet. Hytta som er til salgs i Budalsvegen på Geilo har en prisantydning på 39 millioner kroner. 

En pris på 39 millioner gir forventning om noe ut over det vanlige. Hytta er på hele 700 kvadratmeter, hvor 470 av disse er p-rom. I tillegg til 6 soverom og 5 bad får du både basseng, vinkjeller og dobbel garasje.

Hytta har en fantastisk utsikt over alpinbakkene på Geilo og Hallingskarvet. Alpinanleggene på Geilo er i ferd med å oppgraderes, og det er planlagt store investeringer i området de neste årene.

Geilo er i utgangspunktet et snøsikkert sted, selv om alpinanleggene måtte utsette åpningen med en uke denne sesongen, og åpnet først 1. desember. Mangel på snø i høst preget en rekke av de store skidestinasjonene tidlig i sesongen. Likevel kunne en allerede i oktober gå på langrenn med løyper av kunstsnø ved Geilo skistation. Gjennom vintersesongen kan en glede seg over preparerte skiløyper like ved hytta, som strekker seg milevis i alle himmelretninger. 

Hytta har vært til salgs en rekke ganger tidligere, og hadde opprinnelig en prisantydning på 60 millioner, ifølge Dagbladet. 

Er dette en bolig for deg? Da finner du annonsen på Krogsveen.no

Hva koster hytta deg hvert døgn?
Trysil blir enda større

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse