Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Hyttebloggen.no © 2022

x
Hytteluksus til 39 millioner på Geilo

Hytteluksus til 39 millioner på Geilo

Norges dyrest hytte som er til salgs ligger på Geilo. Her får du kvaliteter de fleste bare kan drømme om.

17. febuar 2019

Nylig ble Eiendom Norge sin årlige prisstatistikk for fjellhytter presentert. Geilo ble trukket frem som et av stedene i landet med høyest medianpris for hytter. En gjennomsnittlig hytte koster 3,5 millioner i dette området. Du må likevel gange denne prisen mer enn 10 ganger for å få tak i en av de mest eksklusive hyttene i landet. Hytta som er til salgs i Budalsvegen på Geilo har en prisantydning på 39 millioner kroner.

En pris på 39 millioner gir forventning om noe ut over det vanlige. Hytta er på hele 700 kvadratmeter, hvor 470 av disse er p-rom. I tillegg til 6 soverom og 5 bad får du både basseng, vinkjeller og dobbel garasje.

Hytta har en fantastisk utsikt over alpinbakkene på Geilo og Hallingskarvet. Alpinanleggene på Geilo er i ferd med å oppgraderes, og det er planlagt store investeringer i området de neste årene.

Geilo er i utgangspunktet et snøsikkert sted, selv om alpinanleggene måtte utsette åpningen med en uke denne sesongen, og åpnet først 1. desember. Mangel på snø i høst preget en rekke av de store skidestinasjonene tidlig i sesongen. Likevel kunne en allerede i oktober gå på langrenn med løyper av kunstsnø ved Geilo skistation. Gjennom vintersesongen kan en glede seg over preparerte skiløyper like ved hytta, som strekker seg milevis i alle himmelretninger.

Hytta har vært til salgs en rekke ganger tidligere, og hadde opprinnelig en prisantydning på 60 millioner, ifølge Dagbladet.