Hyttemessen i Grieghallen

Vestlandets største hyttemesse er nå ferdig. Her kan du se noen videoglimt fra årets messe.

​Med nesten 100 utstillere er årets hyttemesse i Bergen den største på Vestlandet. 

- Det har vært en spennende messe, med varierte utstillere, sier Eirik N Helgøy fra Velghytte.no. Velghytte.no hadde egen stand på messen, og fikk god respons fra mange som var på jakt etter tomt eller ferdighytte. 

Helgøy trekker frem at en rekke utbyggere for første gang var til stede på en hyttemesse. Blant annet det nye feltet på Kvamskogen så ut til å tiltrekke seg mange nysgjerrige messedeltakere. 

- Nye hyttefelt som viser seg frem øker valgfriheten for hyttekjøpere. Ulike familier kan ha helt forskjellige ønsker og behov, da er det bra at flere hyttefelt viser seg frem for å gi folk den valgfriheten, sier Helgøy.

Med sol og blå himmel var det nok en del som valgte å dra på hytta denne helgen, men en rekke utstillere kunne likevel melde om konkrete salg og mye god respons.


NSB blir Vy - Hemsedal blir Fýri
Energisparende tiltak for miljøbevisste hytteeiere

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse