Norges nye innovative høyfjellsprosjekt

Eidfjord Resort på Hyttemessen i Bergen

Eidfjord Resort er en helt ny høyfjellsdestinasjon som nå bygges på vestsiden av Hardangervidda

Konseptet

Norges nye høyfjellseldorado er under utvikling – merk deg navnet Eidfjord Resort. Lokalisert hele 800 meter over havet, med plenty av tilbud for både de eventyrlystne og de som ønsker fjellro og stillhet. De omtales som Vestlandets nye helårs reisedestinasjon. Det er ikke uten grunn at de kalles en «alpelandsby» og helårsdestinasjon, konseptet tilbyr nemlig noe for enhver årstid. De kan friste med hele 98 kilometer preparerte løyper for den skiglade nordmann, jakt/ fiske både i form av storjakt og småviltjakt og ikke minst turmuligheter for hele familien. Ved foten av Hardangervidda finner du dette «høyfjellsmekka». En fire timers kjøretur fra Oslo og to og en halv time i bil fra Bergen gjør destinasjonen tilgjengelig fra store deler av landet. 

Hyttetyper og tomter

De 58 hyttetomtene er fordelt på felt 1 og felt 2, mens leilighetene er inndelt i tre ulike kategorier. Eidfjord samarbeider med Eikår hytter, Voss Byggsenter og BoligPartner. På nettsidene til Eidfjord Resort kan du enkelt og greit beregne pris på din fremtidige hytte – første steg til å realisere drømmen. Leilighetstypene Lykke, Harmoni og Drøm vil alle være fredfulle oaser hvor du kan føle deg i ett med naturen. Lykke er den minste familieleiligheten som består av to eller tre soverom, samt moderne løsninger. Et steg opp fra Lykke finner du Harmoni, som tilbyr større areal, i tillegg til innvendig bod og vaskerom – en praktisk løsning etter en lang dag i skibakken. Dersom du er på jakt etter en leilighet på høyfjellet som har alt, er Drøm valget for deg. Leilighetstypen Drøm er på opp til 134 kvm og gir en oppgradert luksusfølelse sammenliknet med de to andre typer leiligheter. Her kan du slappe av foran peisen mens barna leker på hemsen.

Aktiviteter

En av privilegiene ved å eie en fritidsbolig i dette prosjektet, er at hytten kan brukes året rundt. Ta med barna på fiske, terrengsykling eller hesteridning på Hardangervidda og gi de en sommerferie full av spennende aktiviteter. Eidfjord har en egen prosjektgruppe som kontinuerlig jobber med å utvikle flere attraktive muligheter for både den eventyrlystne og for den som er mer glad i innendørsaktiviteter. Eidfjord Resort ønsker å ta fullt utnytte av sine 200 skidager i året. De planlegger å utvikle alpinløyper tilpasset forskjellige ferdighetsnivåer, slik at både den som ikke er så erfaren på nedover ski skal ha morro, men også at den mer avanserte alpinist vil ha tilstrekkelig av opsjoner. Langrennsløypene er allerede oppe og går, ved adkomst ikke langt ifra hytteveggen. 

Med en visjon om å bli et av Norges mest spennende og bærekraftige helårs reiselivsdestinasjoner, kan vi trygt si at Eidfjord Resort er på god vei. Eidfjord Resort er et spennende konsept du vil høre mye om i fremtiden.  

Energisparende tiltak for miljøbevisste hytteeiere
Fjellheim til salgs

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse