Logg inn

eller

Logg inn med Google
Logg inn med Facebook
Glemt passord?
Har du ikke en konto? Registrer deg
Reistrer deg

Her kan du registrere en bruker. Når brukeren er opprettet kan du velge om du vil være registrert som privatperson eller opprette en bedriftskonto.

eller

Gå videre med Google
Gå videre med Facebook
Har du allerede en konto? Logg inn

Hyttebloggen.no © 2022

x
NSB blir Vy - Hemsedal blir Fýri

NSB blir Vy - Hemsedal blir Fýri

Vy Hemsedal skiftet i januar navn til Fýri Hemsedal. Nå vet vi hvorfor.

I januar 2019 kom nyheten om at det nye hotellkonseptet i Hemsedal skifter navn fra Vy til Fýri. Nyheten kom i forbindelse med at ny investorer kom inn i konseptet. Anders Buchardts storsatsing har fått svenske Ess Group i sitt store prosjekt. Ess Group skal drive hotellet. Det ble samtidig kjent at alpinisten Aksel Lund Svindal er med på eiersiden av prosjektet.

Nå viser det seg at navneskiftet var et resultat av at en større aktør har ønsket seg navnet. I dag ble det kjent at NSB og Nettbuss skifter navn til Vy.

- Vi har hatt en konstruktiv dialog med prosjektet i Hemsedal, kan pressesjef i NSB Åge-Christoffer Lundeby fortelle til Hyttebloggen.

NSB ønsker ikke å kommentere om eller hvor mye de har betalt for å overta navnet.

Fýri Hemsedal består av et nytt spennende hotell og leilighetsbygg like ved alpinbakkene i Hemsedal. Hotellet blir det største i Hemsedal og er ventet å stå ferdig til jul 2019. Restauranten i toppetasjen har 400 sitteplasser og utsikten skal være spektakulær. Leilighetene vil være innflytningsklare i løpet av 2020.

Området vil også få egen spaavdeling, basseng, konferansesenter, sportsbutikk og bar.