Trysil blir enda større

Trysil skianlegg © iStock: Glenn Pettersen

Norges største skianlegg blir enda større, med milliardinvestering og ny flyplass i 2019. 

VG melder at Trysil nok en gang skal utvide med nye fasiliteter.

I dag har destinasjonen hele 68 nedfarter og 31 skiheiser. Nå er det lagt planer for utvidelser for flere milliarder. Det er planlagt 2000 nye utleiesenger, flere hytter, ny restaurant og enda flere heiser og bakker.

Mot slutten av året åpner den internasjonale flyplassen Scandinavian Mountains Airport. Flyplassen vil ligge på svensk side av grensen, men det tar bare 40 minutter med buss til skianleggene på Trysil. Flyplassen eies av lokale bedrifter og skal være stor nok til å ta imot ordinære rutefly.

Flyplassen vil gjøre Trysil tilgjengelig for turister og hytteeiere langt ut over de Nordiske grensene. Med en flytid på rundt 2 timer vil en kunne nå både England og Tyskland. Og på litt over en time kan en nå den travle flyplassen i København. En ser for seg at flyplassen vil føre til økt turisme til skidestinasjonen, men det vil nok åpne opp for en mange nye hytteeiere både fra Norge og internasjonalt.

Trysil er en populær destinasjon med stor variasjon i løyper med ulike fargekoder. Området er spesielt godt tilrettelagt for barnefamilier, med tilpassede aktiviteter og barnetrekk.

Hytteluksus til 39 millioner på Geilo
Hytteprisene øker også i år

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse