NSB blir Vy - Hemsedal blir Fýri

Foto: Fýri Hemsedal og NSB/Snøhetta

Vy Hemsedal skiftet i januar navn til Fýri Hemsedal. Nå vet vi hvorfor.

I januar 2019 kom nyheten om at det nye hotellkonseptet i Hemsedal skifter navn fra Vy til Fýri. Nyheten kom i forbindelse med at ny investorer kom inn i konseptet. Anders Buchardts storsatsing har fått svenske Ess Group i sitt store prosjekt. Ess Group skal drive hotellet. Det ble samtidig kjent at alpinisten Aksel Lund Svindal er med på eiersiden av prosjektet.

Nå viser det seg at navneskiftet var et resultat av at en større aktør har ønsket seg navnet. I dag ble det kjent at NSB og Nettbuss skifter navn til Vy. 

- Vi har hatt en konstruktiv dialog med prosjektet i Hemsedal, kan pressesjef i NSB Åge-Christoffer Lundeby fortelle til Hyttebloggen.

NSB ønsker ikke å kommentere om eller hvor mye de har betalt for å overta navnet.

Fýri Hemsedal består av et nytt spennende hotell og leilighetsbygg like ved alpinbakkene i Hemsedal. Hotellet blir det største i Hemsedal og er ventet å stå ferdig til jul 2019. Restauranten i toppetasjen har 400 sitteplasser og utsikten skal være spektakulær. Leilighetene vil være innflytningsklare i løpet av 2020.

Området vil også få egen spaavdeling, basseng, konferansesenter, sportsbutikk og bar.

Pakkeliste til hyttetur i påskeferien
Hyttemessen i Grieghallen

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Det kommer ca 2 ganger per måned og gjør deg oppdatert på de beste sakene fra Hyttebloggen.no

Du kan melde deg av nyhetsbrevet når som helst. Din e-post blir ikke delt med andre. Ved å melde deg på godtar du nettsidens og Mailchimps vilkår og personvern.

Er du en hytteblogger?

Start din egen blogg på hyttebloggen.no.

Les mer og kom i gang


Annonse

Annonse